Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Τα πολύ υγιεινά γεύματα που απολαμβάνει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Και είναι ταυτόχρονα τόσο λαχταριστά.

Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, που μόλις πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της. Διανύοντας πλέον τον έκτο μήνα, η ίδια έχει επιστρέψει για τα καλά στα social media (μετά από λίγο καιρό απουσίας), ενώ δείχνει πιο ισορροπημένη και χαρούμενη από ποτέ.

Φυσικά, ως γνήσια influencer, προσπαθεί να λύνει όλες τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με την εγκυμοσύνη, ενώ πολύ συχνά δημοσιεύει διάφορα tips για να βοηθηθούν κι άλλες μέλλουσες μανούλες. Επιπλέον, προσέχει πάντα τι τρώει ενώ δίνει μεγάλη βάση στο να είναι τα γεύματά της πλήρη βιταμινών και στοιχειών που χρειάζεται μια εγκυμονούσα, χωρίς ωστόσο να στερούνται γεύσης και νοστιμιάς.

Γάτες και εγκυμοσύνη: Οι συμβουλές της Μαίρης Συνατσάκη από την εμπειρία της

Έτσι, πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στα stories της τα τρία γεύματα που απόλαυσε νωρίτερα σήμερα, τα οποία ήταν άκρως υγιεινά αλλά και πολύ λαχταριστά.

Mαίρη Συνατσάκη | Ξεκίνησαν οι πρώτες λιγούρες – Το ελαφρύ αλλά χορταστικό γεύμα της εγκυμονούσας

Πιο αναλυτικά, η μέλλουσα μανούλα έφτιαξε ένα δυναμωτικό πρωινό με γιαούρτι και μέλι, καρύδια, βρώμη και μπανάνα, ενώ λίγο πριν το μεσημέρι, και για να κατευνάσει τις λιγούρες της. απόλαυσε μια φέτα ψωμί με τυρί, ελιές και τοματίνια. Για το "επίσημο" μεσημεριανό της, η Μαίρη Συνατσάκη έφαγε ψάρι με λαχανικά.

Δες τα stories:

Μαίρη Συνατσάκη | Τα πολύ υγιεινά γεύματα που απολαμβάνει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της
mairiboo
mairiboo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ