Follow us

Τζένη Μπαλατσινού | Η "συνάντηση" με δελφίνια στο Αιγαίο και το βίντεο που έγινε viral

Η παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάτμο και μάς χάρισε υπέροχες στιγμές από τη βόλτα της με καΐκι στο Αιγαίο.

Τζένη Μπαλατσινού Instagram

Στην Πάτμο βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια και των 2 ετών γιο τους, Παναγιώτη- Αντώνιο, απολαμβάνοντας στο μαγευτικό νησί τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από τις διακοπές στο "νησί της", όπως συνηθίζει να το αποκαλεί, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες από τα τοπία, τα σοκάκια αλλά και τις καθημερινές, ξέγνοιαστες στιγμές τους ως οικογένεια.

Ο Παναγιώτης - Αντώνιος Κικίλιας βρέχει με το λάστιχο τον Βασίλη Κικίλια και το Instagram "λιώνει" - Το γλυκό στιγμιότυπο μπαμπά-γιου από τις διακοπές τους

Ἀλλο ένα τέτοιο βίντεο αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η παρουσιάστρια, η οποία έκανε βόλτα με καΐκι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Στο βίντεο μπορεί κανείς να απολαύσει αρκετά δελφίνια να κολυμπούν στα κρυστάλλινα, διάφανα νερά και να σε καθηλώνουν με τον "χορό" τους. Οι υπέροχες αυτές εικόνες του βίντεο έγιναν, φυσικά, viral.

Δες το εδώ:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ