Follow us

Επέτειος 9 χρόνων για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Φώτη Μπενάρντο | "Κάθε χρόνο ερωτευόμαστε ξανά"

"Η υπόσχεση που δώσαμε ήταν να μην πληγώσουμε ο ένας τον άλλο. Και κάθε μέρα εδώ και 9 χρόνια η μόνη μας έννοια είναι αυτή".

Πηνελόπη Αναστασοπούλου Instagram

Επέτειος εννέα χρόνων γνωριμίας για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Φώτη Μπενάρντο, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Το ζευγάρι, που δεν διστάζει να δείχνει σε κάθε ευκαιρία το πόσο δεμένο και ερωτευμένο είναι, θέλησε να το γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο αλλά και μια τρυφερή δήλωση.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία τους όπου δείχνουν χαμογελαστοί τις βέρες τους στην κάμερα, δηλώνοντας τα εξής:

9 χρόνια πριν σαν σήμερα βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα, την ίδια ώρα έχουμε ραντεβού στο ίδιο μέρος. Κι έτσι ερωτευόμαστε απ' την αρχή ξανά. Η υπόσχεση που δώσαμε ήταν να μην πληγώσουμε ο ένας τον άλλο. Και κάθε μέρα εδώ και 9 χρόνια η μόνη μας έννοια είναι αυτή. Αυτό είναι η αγάπη μας. Να προσέχουμε ο ένας την ψυχή του άλλου. The rest is history... Forever".

Λυδία και Ηλέκτρα Μπερνάντο | Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφίζεται με τις κόρες της στέλνοντας το δικό τους, ηχηρό μήνυμα

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ