Follow us

Μαρία Μπακοδήμου | "Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο"

Όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια πριν την έναρξη της εκπομπής της.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου Instagram

Λίγο πριν το νέο της επαγγελματικό βήμα και την έναρξη της εκπομπής της στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα;".

Άρης Αργυρόπουλος | Πιο όμορφος από ποτέ, σε σπάνια κοινή έξοδο με τη μητέρα του, Μαρία Μπακοδήμου

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε όλο αυτόν τον καιρό να κάνει μία δική της εκπομπή ενώ μίλησε για το J2US αλλά και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Πιο αναλυτικά, για τον παλιό της φίλο και συνεργάτη, η Μαρία Μπακοδήμου είπε πως δεν έχουν μιλήσει καθόλου οι δυο τους ωστόσο του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη νέα του αρχή στην ΕΡΤ.

"Θέλουμε ακόμα μία εβδομάδα για να βγούμε στον αέρα, αλλά ψυχολογικά είμαι πανέτοιμη. Και είμαι και πολύ χαρούμενη. Όπως έχει φανεί μου αρέσουν οι αλλαγές γενικά. Με το J2US ήταν μία πολύ ωραία σχέση, και επαγγελματικά και προσωπικά και με όλη την ομάδα. Θα μου λείψει. Είναι ωραίο να αλλάζεις γιατί ανανεώνεσαι, είναι πρόκληση. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Ήθελα να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο διαφορετικά".

"Το άκουσα ότι ξεκινάει. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Θα είναι μία ωραία χρονιά, δημιουργική και εύχομαι καλή επιτυχία, θα είναι μία ωραία χρονιά, δημιουργική, πολλές παραγωγές. Όλα τα καλά και σε εσάς".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ