Meghan Markle | Η "γλυκόπικρη" επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια και η νέα ζωή στο Μοντεσίτο

Η εφ'όλης της ύλης συνέντευξη της δούκισσας του Sussex για το restart στη ζωή της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Για τη Meghan Markle, η περίοδος αυτή είναι σαν να πάτησε το κουμπί της επανεκκίνησης, έτοιμη να ξανασυστηθεί στο κοινό, αφηγούμενη τη δική της ιστορία από την αρχή. "Όταν τα media έχουν σχηματίσει μία ιστορία γύρω από εσένα, είναι πολύ ωραίο να έχεις τη δυνατότητα να πεις τη δική σου ιστορία", δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό "The Cut", ποζάροντας για το εξώφυλλο του φθινοπωρινού τεύχους. Και για πρώτη φορά μετά τη συνέντευξη στην Oprah Winfrey, η Markle είχε τη διάθεση να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Μιλώντας στην Allison P. Davis, το πρώτο πράγμα που εξομολογήθηκε ήταν πως σύντομα θα επιστρέψει στο Instagram με αφορμή το νέο της podcast, κάτι που μέχρι τώρα δεν επιχειρούσε. Παίρνοντας την απόφαση να παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry, έπρεπε να αποχαιρετίσει και τη ζωή της όπως την ήξερε μέχρι τότε, όπως να κλείσει το blog της και το επιτυχημένο account της στο Instagram, ωστόσο ήταν διατεθειμένη να το κάνει για την αγάπη. Πλέον ελεύθερη από όλα εκείνα που την εμπόδιζαν να βρει τη δική της φωνή, η δούκισσα του Sussex είναι ενθουσιασμένη που θα μπορεί μέσω social media να ξεκινήσει συζητήσεις με σκοπό την κοινωνική αλλαγή.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr