Follow us

Χρήστος και Μαρίνα Σπανού | Μπαμπάς και κόρη μιλούν on camera για την όμορφη σχέση τους αλλά και για τη μικρή τους ηλικιακή διαφορά

"Είμαστε σαν φίλοι" παραδέχεται η 20χρονη κόρη του ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Χρήστος Σπανός - Μαρίνα Σπανού Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Στούντιο 4" μίλησαν πριν από λίγες μέρες ο Χρήστος και η Μαρίνα Σπανού. Μπαμπάς και κόρη έδωσαν μία γλυκιά συνέντευξη αποκαλύπτοντας πολλά για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση αγάπης που έχουν.

Μοιάζουν πολύ, και όχι μόνο εξωτερικά. Παραδέχονται πως είναι και οι δύο οξύθυμοι καθώς και πως παρεξηγούν εύκολα. Δεν τους αρέσουν τα μέτρια πράγματα και αγαπάνε δίχως όρια. Ο Χρήστος Σπανός έγινε πατέρας για πρώτη φορά στα 28 του χρόνια και τώρα, 20 χρόνια μετά, ο αγαπημένος ηθοποιός απολαμβάνει κάθε στιγμή με την κόρη του σαν να είναι φίλοι ενώ μοιάζουν ακόμη και για αδέρφια. Η νεαρή μουσικός παραδέχτηκε πως αυτό είναι το πρώτο πράμα που την ρωτούν, καθώς ο ηθοποιός φαίνεται πολύ μικρός για να είναι μπαμπάς της. Ο Χρήστος Σπανός τόνισε μάλιστα πως το να γίνει πατέρας ήταν μια συνειδητή επιλογή ενώ υπογράμμισε πως χαίρεται ιδιαίτερα πολύ που έχει τόσο μικρή ηλικιακή διαφορά με την κόρη του.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ