Follow us

Ο γιος της Britney Spears μίλησε για το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους λόγω της βεβαρημένης ψυχικής υγείας της

Ο 15χρονος Jayden James Federline αποκάλυψε πως έχει υποστεί ψυχολογικό τραύμα εξαιτίας της συμπεριφοράς της, ωστόσο ελπίζει πως η σχέση τους θα βελτιωθεί μελλοντικά.

MissBloom TEAM
Britney Spears Splash News / Ideal Image

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την ιδιαίτερα τεταμένη σχέση που διατηρούν με την μητέρα τους Μπρίτνεϊ Σπίαρς, παραχώρησαν οι γιοί της, Τζέιντεν Τζέιμς και Σον Πρέστον Φεντερλάιν. Οι δύο έφηβοι δεν παρευρέθησαν στην πρόσφατη τέλεση του γάμου της μητέρας τους με τον Σαμ Άσγκαρι, γεγονός που σχολιάστηκε εντόνως, αφήνοντας να υπονοηθεί η κακή επικοινωνία παιδιών και μητέρας. Ο 15χρονος Τζέιντεν σε μια προσπάθεια να τακτοποιήσει τις καταστάσεις, μίλησε στο ITV, ξεκαθαρίζοντας πόσο αγαπάει την μητέρα του, ωστόσο η συμπεριφορά της έχει προκαλέσει ψυχικό τραύμα τόσο στον ίδιο, όσο και στον αδερφό του.

"Ίσως κάποια μέρα μπορούμε να καθίσουμε μαζί και να συζητήσουμε, παρά το συναισθηματικό τραύμα που έχουμε βιώσει" δήλωσε αρχικά ο νεαρός σύμφωνα με την βρετανική "Daily mail". "Νομίζω 100% ότι μπορεί να φτιαχτεί αυτή η σχέση. Αλλά θα πάρει χρόνο και προσπάθεια. Θέλω απλώς να καλυτερέψει η πνευματική της κατάσταση. Όταν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ" συνέχισε, στέλνοντας ένα απευθείας μήνυμα στην διάσημη τραγουδίστρια: "Σε αγαπώ πολύ, σου εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι μια μέρα να μπορέσουμε να καθίσουμε κάτω και να ξαναμιλήσουμε".

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ