Follow us

Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck | Τα looks από το δείπνο και το brunch

H Jennifer Lopez μοιράστηκε τις φωτογραφίες και από την πρόβα του γάμου, το brunch και το πάρτι.

MissBloom TEAM
lopez Splash News/Ideal Image

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε μέσω του newsletter της ''On The JLo'' πολλά νέα στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον Ben Affleck και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τις προετοιμασίες και τους εορτασμούς του. Η ίδια σε ένα μακροσκελές κείμενο περιγράφει όσα συνέβησαν και είναι αδύνατο να μην σε συγκινήσουν τα λόγια της και να μην σε συνεπάρει ο έρωτά της.

''Αυτός είναι ο παράδεισος. Ακριβώς εδώ. Είμαστε μέσα του'', αυτά τα λόγια που ο Ben Affleck είχε πει κάποτε στην ταινία ''Live By Night'', χρησιμοποίησε και στην ομιλία του στη δεξίωση μετά τον γάμο του με τη Jennifer Lopez. Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε και η Jennifer Lopez την εξιστόρηση. Η Jennifer Lopez μίλησε για τον γάμο τους στην έπαυλη του Ben Affleck στη Georgia της Αμερικής και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την τελετή.

''Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα καμία αμφιβολία. Όλη την εβδομάδα ένιωθα ήρεμη και άνετη, σίγουρη ότι είμαστε στα χέρια του Θεού. Ο ήλιος βγήκε τελικά στις 6.45 το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από συνεχόμενες μέρες βροχής. Ο ουρανός ήταν καθαρός και μακρινά λευκά σύννεφα κρέμονταν στον ορίζοντα. Καθώς ο ήλιος βασίλευε πίσω από τις βελανιδιές που τύλιγαν τα βρύα, ένα θερμό αεράκι πέρασε πάνω από το γρασίδι όπου οι πιο στενοί συγγενείς και φίλοι μας κάθονταν, κι επιτέλους, ξεκίνησα να κατεβαίνω τα σκαλιά που θα γίνονταν το μονοπάτι που θα με οδηγούσε στο υπόλοιπο της ζωής μου. Στ’ αλήθεια συνέβαινε'', ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι πριν από 20 χρόνια η ίδια και ο Ben Affleck συζητούσαν να χρησιμοποιήσουν το τραγούδι ''True Companion'' για την ώρα που θα περπατούσε προς το μέρος του ντυμένη νύφη. Τελικά επέλεξαν το τραγούδι ''The Things We’ Ve Handed Down'' για τη διαδρομή της.

Το τραγούδι τους έπαιξε μόλις και τα παιδιά του ζευγαριού πήραν τις θέσεις τους στην τελετή, ενώ ο Marcc Cohn το τραγούδησε. Η Jennifer Lopez μετέφερε στο newsletter της ''On The JLo'' και τα συναισθήματα του Ben, όπως εκείνος της τα διηγήθηκε, καθώς άκουγε το τραγούδι των νιάτων της και την έβλεπε να περπατά προς το μέρος του. Η ίδια αναφέρει: ''Όταν με είδε στην κορυφή της σκάλας εκείνη τη στιγμή, όλα έβγαζαν νόημα, ενώ ταυτόχρονα έμοιαζαν απίστευτα, σαν το καλύτερο όνειρο από το οποίο δεν θες ποτέ να ξυπνήσεις. Κι εγώ θα έκανα τέτοιες σκέψεις, το πιθανότερο, αν δεν είχα συγκεντρωθεί τόσο για να μην σκοντάψω με το φόρεμά μου. Όταν βρέθηκα κοντά του και είδα το πρόσωπό του, όλα έβγαζαν αυτό το υπέροχο νόημα και για μένα. Κάποιες παλιές πληγές γιατρεύτηκαν εκείνη την ημέρα και το βάρος του παρελθόντος έφυγε από τους ώμους μας. Ένας τέλειος κύκλος, που εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι σχεδιάζαμε. Καλύτερα''.

Η Jennifer Lopez στη συνέχεια μοιράστηκε φωτογραφίες από την πρόβα του γαμήλιου δείπνου, που προηγήθηκε της τελετής κατά μία ημέρα, ενώ συνέχισε να μιλά για τον γάμο τους.

"Για εμάς αυτό ήταν το τέλειο timing. Τίποτα δεν έμοιαζε πιο σωστό για μένα και ήξερα ότι τελικά νοικοκυρευόμαστε με έναν τρόπο που μπορείς να το κάνεις μόνο όταν καταλαβαίνεις την απώλεια και τη χαρά και έχεις δοκιμαστεί στη μάχη αρκετά για να μην παίρνεις τα σημαντικά ως δεδομένα ή να μην αφήνεις τις ασήμαντες ανοησίες της ημέρας να μπαίνουν εμπόδιο στο να χαίρεσαι κάθε στιγμή", τόνισε σε άλλο σημείο η Jennifer Lopez. "Αυτή η νύχτα ήταν πραγματικά ο παράδεισος", πρόσθεσε.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Jennifer Lopez

Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck | Τα looks από το δείπνο και το brunch
Courtesy of On The JLo
Courtesy of On The JLo
Courtesy of On The JLo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ