Follow us

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μιλάει για τη Μαρία Κίτσου και εμείς "λιώνουμε"

"Η Μαρία δεν τρόμαξε και με εμπιστεύτηκε. Αυτό εγώ το βρήκα πρώτη φορά".

MissBloom TEAM
Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Μία συνέντευξη από κοινού έδωσαν χθες ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου, στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη". Οι δυο ηθοποιοί μιλησαν για τη φιλία και τη συνεργασία τους ενώ τα λόγια του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για την ηθοποιό, μας "έλιωσαν" την καρδιά.

"Δοκιμαστήκαμε και αντέξαμε" είπε η Μαρία Κίτσου για τη σχέση της με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο ενώ με τη σειρά του, ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά αποκαλύπτοντας τον λόγο που την εμπιστεύεται ενώ υπογράμμισε πως οι σχέσεις, κρίνονται στις δυσκολίες.

"Βρήκα έναν τρομερό παρτενέρ, έναν συμπαίκτη. Μια τρομερή ομάδα με τα πάνω και τα κάτω, τις δυσκολίες μας, τις ευκολίες μας, όλα. Δοκιμαστήκαμε και αντέξαμε". είπε η Μαρία Κίτσου

Ενώ με τη σειρά του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δήλωσε :

"Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πολλές αντιστάσεις. Στη Μαρία, τόλμησα και κατέθεσα και τις αρνητικές μου σκέψεις και η Μαρία δεν τρόμαξε και με εμπιστεύτηκε. Αυτό εγώ το βρήκα πρώτη φορά. Πρέπει να εμπιστευτείς για να υπάρξεις και η Μαρία σε αυτό είναι queen. Ο Αριστοτέλης έχει πει ότι φίλοι είναι μια ψυχή σε δυο σώματα μοιρασμένη".

"Οι σχέσεις κρίνονται στην κόψη, όταν υπάρχουν και δυσκολίες. Το πως διαχειρίζεσαι τον συμπαίκτη σου, τη σχέση σου… Εκεί κρίνονται πάρα πολλά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ