Follow us

Ελένη Καρακάση | Η συγκινητική εξομολόγηση για την ολική υστερεκτομή - "Η μητρότητα δεν έκλεισε για εμένα"

Το ξαφνικό χειρουργείο, η μητρότητα και ο ρόλος του συζύγου της.

MissBloom TEAM
Ελένη Καρακάση NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη!" μίλησε η Ελένη Καρακάση κάνοντας μία συγκινητική εξομολόγηση για το ξαφνικό χειρουργείο που έκανε, ύστερα από τον ετήσιο γυναικολογικό της έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως έκανε ολική υστερεκτομή, μπαίνοντας άμεσα στο χειρουργείο ύστερα από έντονη επιμονή του γιατρού της. Η Ελένη Καρακάση παραδέχτηκε επίσης πως ο κύκλος της μητρότητας δεν έχει κλείσει για εκείνη καθώς δεν χρειάζεται να αποκτήσει παιδί με βιολογικό τρόπο. Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο σύζυγό της λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι πάντα εκεί για εκείνη, σαν "κερί αναμμένο".

"Έκανα τον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο και κάτι που ξέραμε ότι υπήρχε, μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε εντελώς μορφή. Οι γιατροί βλέπανε κάτι μεγάλο και έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα, μέσα σε μια εβδομάδα έκανα μαγνητική, βγήκε η βιοψία και μπήκα στο χειρουργείο. Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως θα κάνω ολική υστερεκτομή δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο ”γυναικείο” καμπανάκι μέσα μου. Κλείνω τα 50, θα μπορούσα με βοήθεια να αποκτήσω παιδί, αλλά και δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος της μητρότητας για μένα. Η μητρότητα δεν έκλεισε για μένα, ότι δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί με βιολογικό τρόπο δεν σημαίνει κάτι. Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για μένα, κερί αναμμένο".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ