Μαρία Ηλιάκη | Η νέα τρυφερή φωτογραφία στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη και της κόρης της

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης δηλώνουν ξετρελαμένοι γονείς.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους βιώνουν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, μαζί με την πολυαγαπημένη τους κόρη, τη μικρή Κατερίνα.

Η λαμπερή παρουσιάστρια δεν χάνει την ευκαιρία και μοιράζεται με τη διαδικτυακή της παρέα σημεία από τις νέες τους οικογενειακές περιπέτειες.

Όπως εξομολογείται η ίδια, ακόμα και το πιο απλό πράγμα αποτελεί για εκείνους μία ξεχωριστή στιγμή, κάτι που επιβεβαιώνεται στο πρόσφατο instapost της, όπου η κόρη της κατόρθωσε να ανέβει ένα πεζούλι μόνη της.

Αναλυτικότερα, κάτω από τη σχετική φωτογραφία, η Μαρία Ηλιάκη σημειώνει: "Πριν 5 λεπτά η μαμά και ο μπαμπάς ως κανονικές κουκουβάγιες 😂 είχαν πανηγυρίσει την πρώτη φορά που η Κατερινούλα έκατσε μόνη της 🫣🫣στο πεζούλι για να ξεκουραστεί !!! Προφανώς δεν είναι το μοναδικό παιδί που κάθεται 😂😂σε ένα πεζούλι απλά οτιδήποτε κάνει μας φαίνεται μοναδικό! Και λέω…κάτσε να στήσω το κινητό να βγάλουμε μια ωραία φωτογραφία να θυμόμαστε το πρώτο κάθισμα στο πεζούλι 😂😂αλλά στην αντίστροφη μέτρηση η Κατερινούλα σηκώθηκε 😂😂".