Follow us

Η συγγνώμη του Στέλιου Ρόκκου στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη: "Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα"

Ο Στέλιος Ρόκκος τοποθετείται δημόσια για τη συναυλία του και το ξέσπασμα του Ιοεροκλή Μιχαηλίδη.

Στέλιος Ρόκκος Ndp

Αρκετοί θεατές έδωσαν το "παρών" στο θέατρο Θεσσαλονίκης για να δουν την παράσταση "Αντιγόνη", αλλά τελικά άκουσαν Στέλιο Ρόκκο.

Η συναυλία του, που γινόταν την ίδια ώρα σε κοντινή απόσταση, δεν επέτρεψε στους πρωταγωνιστές να συγκεντρωθούν, ενώ οδήγησε και στο ξέσπασμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Διαβάστε Επίσης

Ο Στέλλιος Ρόκκος με τη σειρά του, απάντησε στον γνωστό ηθοποιό, ζητώντας του συγγνώμη. Μέσα από τις δηλώσεις του στην εκπομπή "Το Πρωινό", τονίζει πως κατανοεί τη στάση και την αντίδραση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Αναλυτικότερα, ο Στέλιος Ρόκκος είπε: "Το έμαθα κι εγώ μετά ότι ακουγόμασταν στο θέατρο. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού. Αναβλήθηκε για μια μέρα γιατί τη μέρα της καθορισμένης ημερομηνίας έβρεχε και πλημμύρισε η πόλη. Έτσι η συναυλία έγινε την επόμενη μέρα. Αυτό που έφταιξε ουσιαστικά ήταν ότι το αεράκι που υπήρχε βοηθούσε στο να μεταφέρεται ο ήχος τόσο μακριά. Καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Την ώρα που κάνεις μια τέτοια παράσταση και έχει πάει τόσος κόσμος να γίνεται αυτό… Ζητάω χίλια συγγνώμη γι΄αυτό αλλά καταλαβαίνεις πως είναι η συγγνώμη. Δε νιώθω ότι φταίω πουθενά. Στεναχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί".

Η συγγνώμη του Στέλιου Ρόκκου στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη: "Και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα" - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ