Follow us

Ο Έλληνας σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει πώς πληροφορήθηκε τον θάνατό της

Πώς ενημερώθηκαν οι άνθρωποι του Παλατιού για τον θάνατο της Βασίλισας Ελισάβετ;

Βασίλισσα Ελισάβετ Abaca /Visual Hellas

Ένα μέρος της διάσημης επιχείρησης "London Bridge is Down", αποκάλυψε ο Έλληνας σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Νίκος Κουλούσιας.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηϊωάννου και στην εκπομπή "Happy Day", ο ίδιος αποκάλυψε ότι του ανακοινώθηκε νωρίτερα πως η Βρετανίδα μονάρχης πέρασε στις σελίδες της σύγχρονης ιστορίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουλούσιας δήλωσε: "Λάβαμε την είδηση πολύ νωρίτερα από την δημοσιοποίηση που έκανε το Παλάτι. Είχαν πει ότι πρέπει να έχουμε έτοιμη τη μαύρη μας στολή".

Σε άλλο σημείο, ο Έλληνας σεφ περιγράφει τις συνθήκες της βασιλικής κουζίνας: "Ήμασταν ελεύθεροι να δημιουργήσουμε οτιδήποτε είχε σχέση με γλυκό. Απαγορεύονταν αυστηρά ρύζι, μακαρόνια και πατάτες. Από εκεί και πέρα ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε οτιδήποτε θέλουμε αρκεί να ήταν γραμμένο στα γαλλικά.

Όλα τα μηνύματα έπρεπε να είναι με γαλλικές-αυστριακές συνταγές και έπρεπε να ήταν μαγειρεμένα εποχιακά. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε δηλαδή κεράσια και φράουλες τον χειμώνα.

Έπρεπε οτιδήποτε μαγειρεύουμε να έχουμε άμεση επαφή με τις βασιλικές φάρμες και να ενημερωνόμαστε τι έχουν αυτή τη στιγμή και από εκεί και έπειτα το προμηθευόμασταν και το φτιάχναμε".

Όσον αφορά τις διατροφικές συνήθειες της βασίλισσας, ο Έλληνας σεφ της, είπε: "Αγαπούσε πάρα πολύ το πρωί τον τόνο με φρεσκοκομμένο αγγουράκι. Το μεσημέρι ήθελε κάτι πάρα πολύ ελαφρύ ως ενδιάμεσο, όπως για παράδειγμα από σολομό Σκωτίας, καραβίδας, σπαράγγια. Για βραδινό ήταν δύο φέτες του τοστ χωρίς κόρα και μαρμελάδα σύκο. Δεν της άρεσε καθόλου να μαγειρεύουμε με σκόρδο".

Ο Έλληνας σεφ της Βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει πώς πληροφορήθηκε τον θάνατό της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ