Follow us

Η Μαίρη Κατράντζου αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ: "Μία θλιβερή στιγμή για τον κόσμο"

Η Μαίρη Κατράντζου σε ένα συγκινητικό αντίο στην "αιώνια" βασίλισσα.

MissBloom TEAM
Μαίρη Κατράντζου Panoulis Photograph

Παγκόσμιο Πένθος επικρατεί με τα τη δημοσιοποίηση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Σύσσωμος ο πλανήτης σπεύδει να πει το τελευταίο "αντίο" στη μακροβιότερη μονάρχη της ιστορίας.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που είχαν την τιμή να τη γνωρίσουν από κοντά βρίσκεται και η γνωστή σχδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου. Η ίδια, θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από ένα συγκινητικό κείμενο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Κατράντζου σημειώνει: "Μια βαθιά θλιβερή στιγμή για τον κόσμο.. Τι απίστευτη κληρονομιά. Μια υποδειγματική γυναίκα. Έμπνευση για όλους μας για την αίσθηση του καθήκοντός της και την αφοσίωσή της στο έθνος της. Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να συναντήσω την Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β' και είχα την τύχη να ζήσω στην εποχή της. Συντάσσομαι με όλους στο πένθος και στο θαυμασμό της 70χρονης βασιλείας της. Άγγιξες τις καρδιές τόσων πολλών και όλοι μπορούμε να νιώσουμε ένα απτό κενό σήμερα. Θα είσαι για πάντα το πρόσωπο της αξιοπρέπειας, της πίστης και της χάρης. Αναπαυτείτε εν ειρήνη μεγαλειότατη, σας ευχαριστούμε για την υπηρεσία σας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ