Follow us

Κarl Lagerfeld | "Ποτέ δεν κάπνιζα, δεν έπινα, ποτέ δεν έκανα ναρκωτικά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό από τους ανθρώπους που κάνουν όλα αυτά"

Στις 10 Σεπτεμβρίου γεννήθηκε η μεγαλοφυία που δεν αυτολογοκρίθηκε ποτέ!

MissBloom TEAM
karl Splash news/Ideal image

"Τα μαύρα γυαλιά είναι η μπούργκα μου… δεν βλέπω και καλά και οι άνθρωποι που δεν βλέπουν καλά, όταν βγάζουν τα γυαλιά τους μοιάζουν με χαριτωμένα σκυλάκια που ικετεύουν να τα υιοθετήσεις. Για μένα τα μαύρα γυαλιά είναι σαν "κινητές" σκιές ματιών. Μέσα από χρωματιστά γυαλιά ηλίου ο κόσμος είναι πιο όμορφος και όλοι φαίνονται τουλάχιστον 10 χρόνια νεότεροι. Γι’ αυτό τα φοράω".

Ο Κarl Otto Lagerfeld γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1933 στο Αμβούργο της Γερμανίας αν και ο ίδιος έλεγε ότι γεννήθηκε το 1938. Ο πατέρας του, με ρίζες από τη Σουηδία, ήταν τραπεζιτικός υπάλληλος και ήταν 60 χρονών ήδη όταν γεννήθηκε ο Κarl. Η Γερμανίδα μητέρα του ήταν 42 χρονών. Ο Karl ήταν το μόνο αγόρι στην οικογένεια, ενώ είχε δύο ετεροθαλείς αδερφές. Ο Karl ανατράφηκε με πολλές ανέσεις, διαμορφώνοντας, παράλληλα, μια αντισυμβατική προσωπικότητα.

Όταν ο Karl ήταν 14 χρονών η οικογένεια μετακόμισε στο Παρίσι και, με τη συγκατάθεση των γονέων του, ο νεαρός γράφτηκε για να παρακολουθήσει μαθήματα στη Σχολή Υψηλής Μόδας της πόλης μια και, από μικρή ηλικία είχε δείξει το ταλέντο του στον σχεδιασμό ρούχων. Στη σχολή αυτή ο Karl γνωρίστηκε με τον Yves Saint Laurent και έγιναν φίλοι.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ