Follow us

Μερικές πικάντικες λεπτομέρειες από τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ

Δε ντρεπόταν να πιάνει την πάρλα με αγνώστους, ήθελε να γίνει άλογο, γιόρταζε τα γενέθλιά της δύο φορές τον χρόνο, ήταν η βιτρίνα ενός αναχρονιστικού θεσμού.

MissBloom TEAM
Queen Elizabeth Splash News / Ideal Image

H βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε και όλο το ίντερνετ γέμισε αγιογραφίες της. Τι τύπος, είδος, 'κουμάσι' ανθρώπου όμως να υπήρξε στ' αλήθεια η γυναίκα με τα total μονοχρωματικά looks, το χαρακτηριστικό hairstyle και τα βαμμένα χείλη; Άραγε να ισχύουν όσα τάχα μου spicy ισχυρίστηκε, πριν από χρόνια, για τη σεξουαλική ζωή της Queen η λαίδη Colin Campbell; Ειλικρινά, δεν μας καίγεται καρφί. Οπότε, απλώς θα σταχυολογήσουμε τα trivia που την έκαναν κάπως weirdo, όπως τα είχε συγκεντρώσει το αμερικανικό Esquire στο τεύχος Αυγούστου του 1977. Αυτό το άρθρο, άλλωστε, είχε βάλει το δικό του glossy και lifestyle λιθαράκι στη mediaκή απεικόνιση της μονάρχισσας -περί αυτού επρόκειτο, για την εκπρόσωπο ενός τέρμα αναχρονιστικού θεσμού, δεν ήταν καμιά σταρ του σινεμά- σε pop icon.

Πώς η Ελισάβετ περιγράφηκε ως weirdo πριν επινοηθεί ο όρος

Όλα τα μπιζάρ χαρακτηριστικά που της αποδόθηκαν και την έκαναν να δείχνει πιο ενδιαφέρουσα σε bullet points, για μεγαλύτερη ευκολία στην ανάγνωση:

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ