Follow us

Το πρώτο διάγγελμα του βασιλιά Καρόλου προς τον βρετανικό λαό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

"Σ'ευχαριστω για την αγάπη σου και την αφοσίωσή σου στην οικογένειά μας και στην οικογένεια των εθνών που υπηρέτησες τόσο επιμελώς όλα αυτά τα χρόνια", δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, απευθυνόμενος στη μητέρα του.

MissBloom TEAM
Βασιλιάς Κάρολος Splash News / Ideal Image

O βασιλιάς Κάρολος απευθύνθηκε για πρώτη φορά στον βρετανικό λαό ως κάτοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, μιλώντας για τα επιτεύγματα και τη ζωή της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ. Στον πρώτο του λόγο, ο βασιλιάς δεσμεύτηκε πως θα υπηρετήσει τον λαό, όπως έκανε τόσα χρόνια, διατηρώντας τις ίδιες αξίες με την εκλιπούσα μητέρα του.

Ειδικότερα, ο νέος μονάρχης της Αγγλίας είπε: "Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της, η Α.Μ. η Βασίλισσα, η αγαπημένη μου μητέρα, αποτελούσε έμπνευση και παράδειγμα για μένα και για όλη την οικογένειά μου. Της οφείλουμε το πιο ειλικρινές χρέος που θα μπορούσε να οφείλει οποιαδήποτε οικογένεια στη μητέρα της, για την αγάπη, τη στοργή, την καθοδήγηση και το παράδειγμά της. Έκανε θυσίες για το καθήκον. Η αφοσίωσή της ως ηγεμόνα δεν κλονίστηκαν ποτέ, σε περιόδους αλλαγών και προόδου, σε περιόδους χαράς και γιορτής, αλλά και σε περιόδους θλίψης και απώλειας".

Συνέχισε την ανάγνωση στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ