Follow us

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι περήφανος παππούς | Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον εγγονό του, Θοδωρή junior

O Θοδωρής Αθερίδης δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτιση του εγγονού του.

MissBloom TEAM
θοδωρής αθερίδης NDP Photo Agency

Μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή του βίωσε πρόσφατα ο Θοδωρής Αθερίδης, αφού η κόρη του, Φωτεινή και ο πλέον σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους. Το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο με το διπλό μυστήριο να πραγματοποιείται στον Πύργο Μελισσουργού, στο Λαγονήσι. Το μικρό αγόρι μάλιστα πήρε το όνομα του παππού του, δηλαδή ονομάστηκε Θοδωρής.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού, όπως ο Μιχάλης Μαρίνου, ο Χρήστος Λούλης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Χάρης Χιώτης, ο Θάνος Μπίρκος, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Λίγες ημέρες αργότερα από αυτή την τόσο σημαντική ημέρα, ο Θοδωρής Αθερίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τον εγγονό του, την κόρη του, αλλά και την εντυπωσιακή τοποθεσία που πραγματοποιήθηκαν οι δύο τελετές. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε "Αν δεν παντρέψεις κόρη και δεν βαφτίσεις εγγονό δεν ξέρεις τι θα πει ζωή…", αποδεικνύοντας πόσο υπερήφανος πατέρας και παππούς είναι.

Το post του ηθοποιού συγκέντρωσε περισσότερα από πέντε χιλιάδες likes, ενώ οι φίλοι και followers του έσπευσαν να του γράψουν ευχές.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη στο Instagram

Loading...

Η Φωτεινή Αθερίδου επίσης, μοιράστηκε μέσω του προφίλ της στο Istagram διάφορα στιγμιότυπα από την ημέρα του γάμου και της βάφτισης, γράφοντας μάλιστα "Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας , στον όμορφο χώρο , με τους πιο όμορφους ανθρώπους … δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη φιλοξενία , και για τις πανέμορφες στιγμές που δημιουργήσαμε όλοι μαζί … αν μπορούσα να ξανά ζήσω μια μέρα από τη ζωή μου θα ήταν σίγουρα αυτή".

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ