Follow us

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι η πιο γλυκιά μαμά | Η φωτογραφία που τη δείχνει να ετοιμάζει το γιο της για το σχολείο

Ο γιος της ξεκινάει σχολείο.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου Instagram @madogasteratou

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού πρόσφατα ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Παράλληλα, η παρουσιάστρια προετοιμάζει τον γιο της, Γιώργο για την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Δημοσίευσε μάλιστα στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν με τον γιο της και όλα τα σχολικά που έχουν ήδη προμηθευτεί.

'Οπως έγραψε και στην ανάρτησή της "Ξεκινάει η καινούρια σχολική χρονιά και σαν καλή μάνα millennial (qλαιω 😭😅) προετοιμάζω τον Γιωργαρο για την μεγαλη επιστροφή στα θρανία".

Στη συνέχεια, η Μαντώ Γαστεράτου αστειεύτηκε με την προσπάθεια που κάνουν όλοι οι γονείς για να προετοιμάσουν τα παιδιά τους για το σχολείο. Ανέφερε μάλιστα και ένα περιστατικό με τον γιο της, Γιώργο.

"Tο reality της ιστορίας ξεκινάει σαφώς στην δεύτερη photo. Έχετε δει δίχρονο να μουλαρώνει? Όλο και κάποιους δόλιους γονείς θα έχετε πετύχει σε super market να παλεύουν με δίχρονα που χτυπιούνται στο πάτωμα και φωνάζουν "ζε σελωωω" . Αυτό ζήσαμε σήμερα! Εκει που τραγουδούσαμε στο αμάξι the weels on the bus κ κατεβαίνουμε από το όχημα brand new με την καινούρια μας τσανταρα και τα ωραία μας, μου το φύλαγε έξω από την πόρτα το δράμα...
Η φίλη μου φυσικά και είχε πέσει ξερή απ τα γέλια με την θεατρική παράσταση που ανέβαζε ο Γιωργαρος και τα δικά μου μούτρα που είναι τόσο ξενερωμενα όσο και στην τέταρτη photo.
Πόσο οοοοομμμ να κάνεις για να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και πόσες φορές να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν τσιριξεις : " Γιωργοοοοοο σήκω τώρα και πάρε την τσάντα σου γιατί θα τα πάρω στο κρανιοοοοο".

Τελικά πρυτανευει η λογική, περιμένεις καρτερικα μέχρι να δεήσει ο κύριος να ξεμουλαρωσει. Εκείνο μόλις συνειδητοποίει οτι την έκατσε την βαρκα γιατί ξεκινάει πάλι το σχολείο κι εσυ ανεβάζεις καμία photo στο Insta όπως την πρώτη με hashtags".

Το τρυφερό post στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ