Follow us

Full in Love | Ο Δημήτρης Σκουλός φωτογραφίζει τη σύζυγό του "Άντε να πεις όχι μετά"

Ο Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό post.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Σκουλός NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Σκουλός δηλώνει συχνά την αγάπη και τον έρωτα του για τη σύζυγό του, Τζέλα, δημοσιεύοντας είτε φωτογραφίες της είτε εικόνες που τη δείχνουν να ποζάρει με τις δύο κόρες τους. Πρόσφατα, ο διάσημος φωτογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram ένα πορτραίτο της συζύγου του, η ομορφιά της οποίας είναι όντως εντυπωσιακή και έγραψε στη λεζάντα του post "Άντε να πεις όχι μετά".

Το post του Δημήτρη Σκουλού στο instagram

Loading...

Το ζευγάρι που μετρά 14 χρόνια κοινής πορείας έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδία. Την οκτάχρονη Μαρία και την μόλις ενός έτους Ρέα. Η οικογένεια μάλιστα πρόσφατα πραγματοποίησε τη βάφτιση της δεύτερης κόρης τους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο που είναι ο τόπος καταγωγής του Δημήτρη Σκουλού, ενώ το όνομα της μικρής είναι Θεοδώρα, όπως και η μητέρα του φωτογράφου.

'Οπως φαίνεται όμως από την ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού στο Instagram, το ζευγάρι έχει αποφασίσει πως θα αποκαλεί το μικρό κορίτσι Ρέα. Ο περήφανος πατέρας μάλιστα δημοσίευσε στο προφίλ του κάποια -ελάχιστα- στιγμιότυπα από τη βάφτιση της κόρης του.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ