Follow us

Νατάσα Θεδωρίδου: "Είμαστε 3 γυναίκες σε ένα σπίτι με τρία διαφορετικά επίθετα κι αυτό δεν έχει καμία σημασία"

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλά ανοιχτά για τη μητρότητα και για τα "3 διαφορετικά επίθετα".

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε ποδαρικό στη Φαίη Σκορδά στη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής της, το "Πρωινό μας".

Η διάσημη τραγουδίστρια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε στη σχέση της με τις αγαπημένες της κόρες, τη Χριστιάνα Μπέτα και την Ανδριάνα Φουστάνου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να τονίσει πως το γεγονός ότι τρία επίθετα συνυπάρχουν κάτω από την ίδια στέγη, δεν έχει καμία σημασία: "Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Σκεφτόμουν μια μέρα, εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Είμαστε 3 γυναίκες σε ένα σπίτι με τρία διαφορετικά επίθετα κι αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες, θα νομίζουν ότι είμαστε 3 διαφορετικοί άνθρωποι, 3 ξένοι άνθρωποι μεταξύ μας. Δεν έχει καμία σημασία".

Η ίδια προσθέτει σε αυτό το σημείο: "Σημασία έχει η αγάπη, ο τρόπος που ζεις σε ένα σπίτι και το ότι παντρεύτηκα δυο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Η μόνη μου έννοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με καλή καρδιά και πολύ καλή υγεία στη ψυχή τους και το εάν η μια έχει άλλο πατέρα και η άλλη άλλο πατέρα δεν έχει καμία σημασία”.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου υπογράμμισε ότι για εκείνη, τα παιδιά μας αξίζουν να ξέρουν την αλήθεια για τα θέλω μας, για τα μελλοντικά βήματά μας: "Πιστεύω ακράδαντα ότι ο γονιός πρέπει να είναι τίμιος. Εγώ ήμουν από την αρχή πάρα πολύ τίμια στα παιδιά μου, τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου, δεν θα το αφήσω πίσω για κανένα λόγο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ να σας μεγαλώσω, αλλά θα κάνω και ό,τι καλύτερο μπορώ για το τραγούδι. Θα βαδίζουμε ίδια”.

Από την τηλεοπτική αυτή συνάντηση, δεν έλειψαν οι αναφορές στο διαζύγιό της από τον Ανδρέα Φουστάνο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν ξεχνά τους ανθρώπους που τη στήριξαν σε εκείνη τη φάση της ζωής της: "Όταν χώρισα με τον Ανδρέα, ήρθε η θεία μου κι έμεινε μαζί μου για 13 χρόνια. Ήταν τα 13 πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Θα έλεγα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη θεία Κούλα. Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί... Θα το ξαναζούσα γιατί όταν έχεις μέσα στο σπίτι τον παππού ή τη γιαγιά είναι πολύ ζεστό πράγμα, μεγαλώνουν πολύ ωραία τα παιδιά”.

Όσον αφορά την καλλιτεχνική φύση της κόρης της Χριστιάνας Μπέτα, αλλά και την ενασχόλησή της με τη ζωγραφική, η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκαθάρισε: "Ήταν δική της μόνο η απόφαση να ασχοληθεί με τη ζωγραφική. Εμείς δεν βοηθάμε οικονομικά. Δουλεύει και αμείβεται”.

Νατάσα Θεδωρίδου: "Είμαστε 3 γυναίκες σε ένα σπίτι με τρία διαφορετικά επίθετα κι αυτό δεν έχει καμία σημασία"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ