Follow us

Meghan Markle | Ο εκνευρισμός της με τους βασιλικούς βοηθούς που έγινε viral

"Τους είπα ότι θα τα βάλω εκεί".

MissBloom TEAM
Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Viral φαίνεται πως έγινε ο δημόσιος εκνευρισμός της Meghan Markle με τους βασιλικούς βοηθούς. Πιο αναλυτικά, τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει της Δούκισσα του Sussex φανερά εκνευρισμένη με τους βασιλικούς βοηθούς, έξω από τις πύλες του Ουίνδσορ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκαν στις πύλες του Ουίνδσορ χαιρετώντας το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί εκεί για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο κόσμος χαιρέτησε εγκάρδια την Δούκισσα του Sussex και τον πρίγκιπα Χάρι ενώ πολλοί από αυτούς που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, της έδωσαν λουλούδια. Μάλιστα, ο μεγάλος αριθμός λουλουδιών στάθηκε αφορμή για να εκνευριστεί η Meghan Markle με τους βασιλικούς βοηθούς οι οποίοι της ζήτησαν να πάρουν τις ανθοδέσμες από τα χέρια της κάτι που εκείνη αρνήθηκε.

"Τους είπα ότι θα τα βάλω εκεί" φαίνεται να λέει στο παρακάτω βίντεο η Δούκισσα του Sussex, φανερά μάλιστα εκνευρισμένη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :


Αξίζει να σημειώσουμε πως λίγη ώρα αργότερα, εξηγήθηκε στη Δούκισσα του Sussex πως έπρεπε να παραδώσει τα λουλούδια, κάτι που τελικά έκανε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ