Follow us

Αντιγόνη Κουλουκάκου | " Tο βρακί είναι δικό σου και ό, τι βρίσκεται μέσα στο βρακί είναι δικό σου"

Η γνωστή ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει κατά καιρούς για το σώμα της.

MissBloom TEAM
κουλουκακου NDP

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα "Πάμε Δανάη". Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή και αγαπητή στο κοινό μέσω του πρωταγωνιστικού της ρόλου στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Γη της ελιάς", αναφέρθηκε στην επαγγελματικής της καριέρα, ενώ μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική της ζωή.

Όπως ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο, η φιλοσοφία ζωής που έχει υιοθετήσει περιστρέφεται γύρω από την βασική πεποίθηση να μην τα παρατάει. "Είναι φιλοσοφία της ζωής μου να μην τα παρατάω. Το θέλω σου πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε δυσκολία" είπε, κάνοντας μια σχετική αναφορά στον χαμό του πατέρα της αλλά και στα συναισθήματα που της προκάλεσε το εν λόγω συμβάν: "Μου επιτρέπω το πένθος και ότι θα κάτσω σπίτι μου να κλαίω, να μη σηκωθώ από το κρεβάτι, να μη φτιάξω τα μαλλιά μου άλλα ξέρω ποτέ αυτό τελειώνει. Ζω το συναίσθημα μου και επιτρέπω το ίδιο και στους άλλους".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ