Follow us

Βασιλική Ανδρίτσου | "Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια"

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τη μητρότητα.

MissBloom TEAM
Βασιλική Ανδρίτσου NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" μίλησε σήμερα το πρωί, η Βασιλική Ανδρίτσου. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φικάρη, μιλώντας ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τη μητρότητα.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να γίνει μητέρα στα 46 της χρόνια, υπογραμμίζοντας πως είναι υπερήφανη για αυτό ενώ πρόσθεσε πως έχει αντοχές και ενέργεια 26χρονης. Συγκεκριμένα, η Βασιλική Ανδρίτσου δήλωσε :

"Δεν με ένοιαξε καθόλου! Ίσα – ίσα νιώθω περήφανη που τα κατάφερα στα 46 μου χρόνια. Θεωρώ ότι πολλές γυναίκες που το παλεύουν ή δεν ήθελαν πιο πριν, όπως εγώ, τους αρέσει όταν ακούνε πως μια γυναίκα έγινε μητέρα στα 46, 47 ή στα 48. Εγώ στα 46 μου αισθάνομαι σα να είμαι στα 26, σε θέμα ενέργειας και δύναμης.

Αν αισθανόμουν γριά θα έλεγα πού πάω να κάνω παιδί… Γιατί το παιδί δεν είναι να το γεννήσω μόνο, το μεγάλωμά του είναι αυτό που πρέπει να σταθείς.

Το παιδί μας έφερε μια άνοιξη στο σπίτι και στον γάμο και στον έρωτα και σε όλα. Είμαστε 17 χρόνια μαζί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ