Follow us

Grace Kelly | Ήξερα ότι ο σύζυγος μου έχει εξωσυζυγικές σχέσεις κάτι που με πλήγωσε πολύ"

Η σκληρή αλήθεια πίσω από τον "παραμυθένιο" γάμο της Grace Kelly της γυναίκας που έμεινε στην ιστορία για το αρχοντιά το iconic στυλ της και πέθανε σαν σήμερα.

Grace Kelly

Οι ιστορίες που διαβάζαμε και μας μάθαιναν σαν παιδιά, με τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες, τους βασιλιάδες και τα παλάτια, συνοδεύονταν πάντα από ένα ονειρικό happy end. Κανένας, όμως, δεν πρόσεξε τα ψιλά γράμματα στο τέλος, ότι αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά αληθινά παραδείγματα, όπως ο λαμπερός γάμος της Grace Kelly και του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό, που σύντομα εγκλώβισε την όμορφη πριγκίπισσα και ζήσανε αυτοί όχι και τόσο καλά και εμείς ξυπνήσαμε απότομα.

Η ιστορία της Grace Kelly απασχολεί συχνά πυκνά τον τύπο, αφού πρόκειται για ένα σημαντικό πρόσωπο που έγραψε ιστορία στην χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, με πολλούς ειδικούς του χώρου να την χαρακτηρίζουν ανεπανάληπτη. Στο επίκεντρο, ωστόσο, βρίσκεται και η προσωπική της ζωή, αφού η απόφαση της να ανέβει στο θρόνο, με τον πιο φαντασμαγορικό βασιλικό γάμο που είδαμε ποτέ, είναι οπωσδήποτε αξιοσημείωτο γεγονός. Και αυτό γιατί ενώ η επαγγελματική της καριέρα βρισκόταν στο απόγειο, έχοντας μόλις κερδίσει Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου το 1954, η γνωριμία της με τον πρίγκιπα του Μονακό ανέκοψε την καλλιτεχνική της πορεία, οδηγώντας την σε νέες περιπέτειες.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ