Follow us

"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε: Ξέρω ότι εσύ θα ζήσεις κι εγώ θα πεθάνω"

Ο ηθοποιός και στενός φίλης της Αλίκης Βουγιουκλάκη περιγράφει το παρασκήνιο της ιδιαίτερης επίσκεψής τους.

Αλίκη Βουγιουκλάκη NDP

Για μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου στη Μαρία Σοφιανού και στο περιοδικό "Λοιπόν".

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε πως η στενή του φίλη, η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, στάθηκε δίπλα του την εποχή που πάλευε με τον καρκίνο.

Οι δυο τους πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στη Χίο, ενώ ο ίδιος περιέγραψε τη συνέβη όταν βρέθηκαν σε μία βυζαντινή Μονή: "Κάποια στιγμή πήγαμε στη Χίο για παράσταση και βρήκαμε χρόνο ώστε να πάμε σε μια βυζαντινή Μονή οι δυο μας και είχα ήδη αρχίσει να παρουσιάζω τα πρώτα προβλήματα με την ισορροπία, στο περπάτημα κ.λ.π. και μου λέει η Αλίκη "εγώ θα καθίσω". Εγώ ήθελα να καπνίσω και βγήκα έξω από την εκκλησία. Με εξέπληξε που είδα την Αλίκη μαρμαρωμένη στην ίδια θέση για αρκετή ώρα".

Αμέσως μετά, ο Κώστας Αρζόγλου προσθέτει, την "πρόβλεψη" της Αλίκης Βουγιουκλάκη: "Όταν βγήκε η Αλίκη μου λέει "να σου πω εγώ ήρθα εδώ να προσευχηθώ για εσένα αλλά ένιωσα ότι εγώ θα πεθάνω κι εσύ θα ζεις". Ευτυχώς εγώ είμαι εδώ και ζω και θέλω να συνεχίσω να παίζω συνεχώς μέχρι το τέλος".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ