Follow us

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Θέλω τα παιδιά μου να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη, να μη χρειαστεί να πάνε σε ψυχολόγο"

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου NDP

Για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής το "Πρωινό μας".

Κάνοντας μία ανασκόπηση στην πορεία της, η λαμπερή ηθοποιός σχολίασε:
"Δυστυχώς ζούμε σε καιρούς που δεν μπορούμε να μοιραστούμε πολύ εύκολα προσωπικά πράγματα. Παλιότερα μπορούσαμε να το κάνουμε με μεγαλύτερη άνεση. Τώρα νιώθω ότι έχω πάντα ένα μάτι να με κρίνει και δεν το θέλω αυτό.

Έχω μεγαλώσει αρκετά και βρίσκομαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω λίγο ησυχία. Έχω κριθεί πολύ για ατάκες που έχω πει και δηλώσεις που έχω κάνει για διάφορα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας θα σου πω ότι αυτή είμαι και δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλους".

Μόνο αγάπη έχει για τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φώτη Μπενάρντο, ενώ, όπως μοιράζεται, επιθυμεί τα παιδιά της μα μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον.

"Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Φώτη. Είναι ο καλύτερός μου φίλος αρχικά. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Ως μαμά ελπίζω να είμαι καλή. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα και όταν μεγαλώσουν να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη, ότι πέρασαν καλά, να μη χρειαστεί να πάνε σε ψυχολόγο για τα παιδικά τους χρόνια" δήλωσε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Θέλω τα παιδιά μου να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη, να μη χρειαστεί να πάνε σε ψυχολόγο"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ