Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - Ποιο είναι το φύλο του παιδιού που περιμένει;

Η αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη για το φύλο του παιδιού που περιμένει η λαμπερή παρουσιάστρια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Την πρώτη τη δημόσια εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στα εγκαίνια του εστιατορίου του αγαπημένου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία με ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση.

"Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νομίζω δε το πιστεύεις εκείνες τις πρώτες στιγμές. Είναι ένα θαύμα που δε το συνειδητοποιείς. Και νομίζω ότι είναι κάθε μέρα που λες "όντως;”¨ανεφέρε αρχικά.

Για την πρώτη αντίδραση του αγαπημένου της στα ευχάριστα νέα, η ίδια σχολίασε: "Η ανακοίνωση στον Βασίλη είναι μια προσωπική στιγμή, δεν υπάρχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω. Απλά. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του το είπα. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε πάρα πολύ. Ήρθε νομίζω τη σωστή στιγμή".

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι θα γίνει πάρτι ανακοίνωσης του φύλου του μωρού τους: "Είμαι έξι μηνών. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι ανακοίνωσης του φύλου του μωρού μας. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου. Αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι πολύ.

Κύριο μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Κάθε φορά μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αυτή την αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά ήθελα να έχω ολοκληρώσει κάποιες διαδικασίες πρώτα. Είπαμε κι αυτό να το κρατήσουμε για μας".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, η μέλλουσα μητέρα εμφανίστηκε "παραδοσιακή": "Έχει γίνει πρόταση γάμου. Γενικά είμαι παραδοσιακή. Θέλω τα μυστήρια να γίνουν ξεχωριστά. Θα ήθελα να κάνουμε πρώτα βάπτιση και μετά τον γάμο".

Μπορεί η λαμπερή παρουσιάστρια να μη θέλησε να αποκαλύψει του φύλο του παιδιού, ωστόσο την εν λόγω πληροφορία θέλησε να τη μοιραστεί με τις τηλεοπτικές κάμερες η Σάσα Σταμάτη.

"Μια φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior, είναι αγοράκι" δήλωσε η δημοσιογράφος.