Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | Ο τεράστιος και καταπράσινος κήπος του σπιτιού της μοιάζει με μικρή παιδική χαρά

Από τότε που έγινε μητέρα, η ραδιοφωνική παραγωγός δείχνει να απολαμβάνει πολύ τον κήπο του σπιτιού της.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου Instagram

Από τότε που έγινε μητέρα, η Μαντώ Γαστεράτου δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα τον κήπο του σπιτιού της. Η ραδιοφωνική παραγωγός, όπως έχουμε δει μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει έναν τεράστιο και καταπράσινο κήπο, γεμάτο με παιχνίδια για τα δυο της παιδιά.

Συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου έχει κάνει τον κήπο του σπιτιού της να μοιάζει με mini παιδική χαρά. Πιο αναλυτικά, η ραδιοφωνική παραγωγός έχει βάλει στον υπέροχο και τεράστιο κήπο του σπιτιού της μία πλαστική κούνια για τον γιο της αλλά και ένα χαριτωμένο, μικρό σπιτάκι. Μάλιστα, ο κήπος φαίνεται να είναι τόσο μεγάλος καθώς χωράει και τον μικρό παιχνιδότοπο των παιδιών αλλά και την τραπεζαρία κήπου των μεγάλων. Τα έπιπλα του κήπου που έχουν επιλεχθεί είναι ξύλινα, χαρίζοντας έτσι μία αρμονία στον χώρο που έρχεται σε μία όμορφη αντίθεση με τα πολύχρωμα παιχνίδια.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως ο κήπος έχει παντού γρασίδι αλλά και μικρά δέντρα τα οποία αγκαλιάζουν υπέροχα τον φράχτη.

Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...


Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ