Follow us

Γάμος Μελισσανίδη | Το δαντελένιο νυφικό- υπερπαραγωγή και η οσκαρική εμφάνιση της κουμπάρας, Ελεονώρας Μελέτη

+ Φωτογραφίες των λαμπερών καλεσμένων.

MissBloom TEAM
Γιώργος Μελισσανίδης NDP

Ο πιο πολυτελής γάμος της χρονιάς έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, να παντρεύει τον εφοπλιστή γιο του, Γιώργο, στο κτήμα της οικογένειας στο Πόρτο Ράφτη με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σίσσυ Κωνσταντινίδου.

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε για δεύτερη φορά πατέρας | Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του

To δαντελένιο νυφικό - υπερπαραγωγή

Η Σίσσυ Κωνσταντινίδη έλαμψε μέσα στο custom-made νυφικό της από τον Βρεττό Βρεττάκο, εμπνευσμένο από την τεχνική "faberge", ένα haute couture νυφικό γλυπτό,κεντημένο με ανάγλυφα γαλλικά μοτιφ, από πέντε διαφορετικά είδη δαντέλας, κεντημένο με κρυστάλλινες πέρλες και γυάλινες διάφανες Swarovski πέτρες. Η εντυπωσιακή νυφική εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με δύο κεντητά χειροποίητα γάντια με μοτίβα από mix γαλλικής και κορδονέ δαντέλας, ένα μεταξωτό πέπλο τεσσάρων μέτρων διακοσμημένο με πέρλες και λεπτομέρειες από την ίδια δαντέλα του νυφικού της.

Γάμος Μελισσανίδη | Το δαντελένιο νυφικό- υπερπαραγωγή και η οσκαρική εμφάνιση της κουμπάρας, Ελεονώρας Μελέτη

Η οσκαρική εμφάνιση της κουμπάρας, Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η κουμπάρα, η οποία για την περίσταση επέλεξε μια άκρως εντυπωσιακή strapless μαύρη τουαλέτα, την οποία συνδύασε με ένα statement choker, wet look στα μαλλιά και έντονα μαύρα smokey eyes.

Ευγενία Δημητροπούλου | Η σπάνια εμφάνιση με τον πολύ γοητευτικό σύζυγό της

Loading...

Μεταξύ των καλεσμένων στο γάμο ήταν η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα με έναν ώμο, ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά και ο Σάββας Πούμπουρας με τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη. Στο πάρτι που ακολούθησε το γάμο, τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άννα Βίσση.

Κατερίνα Γερονικολού | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μέσα από φωτογραφίες

Πούμπουρας
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ