Follow us

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Δεν μαγειρεύω, κάνω όμως μπάρμπεκιου. Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε για το air condition"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία διαφορετική συνέντευξη.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Γκραμπόφσκι NDP

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γρηγόρη Αρναούοτογλου, και του παραχώρησε συνέντευξη στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή του Sfera Radio.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας μίλησε μεταξύ άλλων για την καθημερινότητά του εκτός πολιτικής αλλά και για το πώς διαχειρίζεται την κριτική που του ασκείται.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη και στους "τσακωμούς" τους λέγοντας: "Τσακωνόμαστε με τη γυναίκα μου για το air condition... Προσπαθούμε μια φορά την εβδομάδα να βγούμε οι δυο μας αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να βρούμε τον χρόνο".

Κάνει δουλειές του σπιτιού; Ο Πρωθυπουργός απάντησε με ειλικρίνεια πως: "Μέχρι εκεί που μπορώ. Μέχρι καμιά λάμπα. Οι ασφάλειες ξέρω πού είναι. Δεν μαγειρεύω τίποτα, μόνο καμιά ομελέτα. Κάνω όμως μπάρμπεκιου, αλλά δεν είναι μαγείρεμα αυτό".

Μία επίσης ειλικρινή τοποθέτηση έκανε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς: "Μαθαίνεις ότι πρέπει να δέχεσαι την κριτική, καλοπροαίρετη και κακοπροαίρετη, ειδικά με εμένα που έχω ακούσει τα εξ αμάξης. Κάποια στιγμή τα προσπερνάς με ένα χαμόγελο. Δεν κρύβω ότι σε ένα επίπεδο μπορεί να με ενοχλεί, να ενοχλεί τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, το καταλαβαίνω, αλλά είναι δυστυχώς το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε.

Ακούω την κριτική. Νομίζω σε ένα βαθμό ότι είναι άδικη. Σου λέει "αυτός προέρχεται από μια πολιτική οικογένεια, μπορεί να είναι ευκατάστατος, έχει σπουδάσει στο εξωτερικό…”. Δεν με καταλαβαίνει.

Κάνω μεγάλη προσπάθεια να αποδείξω μέσα από τις πολιτικές μας ότι πρωτίστως στρεφόμαστε στους πιο αδύναμους και σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Προσπαθείς να καταλαβαίνεις τις δυσκολίες του άλλου αν εσύ ο ίδιος δεν τις έχεις περάσεις βιωματικά κι αυτή είναι η αλήθεια, γιατί να το κρύψουμε.

Θα ήταν καλύτερο να έχουμε λιγότερες ύβρεις και περισσότερο χιούμορ. Μου αρέσει το χιούμορ και βλέπω τα βιντεάκια με τα ντολμαδιάκια. Δεν υπάρχει παιδί που να μη με ρωτάει για τα ντολμαδάκια

Είμαστε όλοι άνθρωποι. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις ανησυχίες, τις ανασφάλειές μας. Δεν είμαστε κάτι το διαφορετικό".

Πρέπει να αναφέρουμε πως οι τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη έξω από το ραδιόφωνο που δόθηκε η συνέντευξη.

"Δεν είναι πρώτη μου φορά σε ψυχαγωγική εκπομπή. Είναι κάτι διαφορετικό και πολύ ευχάριστο. Μας κάλεσαν και ήρθαμε" είπε στους δημοσιογράφους.

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Δεν μαγειρεύω, κάνω όμως μπάρμπεκιου. Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε για το air condition"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ