Follow us

Έλενα Χριστοπούλου για GNTM | "Νιώθω και είδα βία. Είναι ξεπερασμένο και πασέ"

Όσα δήλωσε με αφορμή τα αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο.

MissBloom TEAM
Έλενα Χριστοπουλου Instagram

Τα τελευταία δύο χρόνια η Έλενα Χριστοπούλου απέχει από το GNTM ενώ όπως η ίδια έχει δηλώσει, είναι ένα project που έχει αγαπήσει πολύ. Φέτος, η γνωστή μάνατζερ συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, "Πρωινό μας". Φυσικά, όπως είναι λογικό, η Έλενα Χριστοπούλου καλείται να σχολιάσει και το GNTM.

Πιο αναλυτικά, σήμερα το πρωί, ύστερα από την προβολή μερικών αποσπασμάτων από το εν λόγω ριάλιτι, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε πως έχει ταχυπαλμία εξαιτίας των όσων είδε. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως νιώθει και βλέπει βία ενώ υπογράμμισε πως όλο αυτό που βλέπει φέτος, είναι πασέ και ξεπερασμένο.

"Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας" ανέφερε αρχικά η μάνατζερ. "Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει.

Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ