Follow us

Adam Levine | Η αποκάλυψη της "παράνομης" σχέσης του με μοντέλο και η δημόσια απολογία στο Instagram

Η Sumner Stroh δήλωσε πως είχε σχέση με τον τραγουδιστή για έναν χρόνο κατά τη διάρκεια του γάμου του.

MissBloom TEAM
levine Splash News / Ideal Image

Ένα ακόμα σκάνδαλο από το μακρινό Hollywood απασχολεί από χθες τα Μέσα, ύστερα από την αποκάλυψη του μοντέλου Sumner Stroh στο TikTok για την παράνομη σχέση της με τον Adam Levine.

Όλοι γνωρίζουν πως ο διάσημος τραγουδιστής και frontman των Maroon 5 είναι παντρεμένος από το 2014 με το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret, Behati Prisloo και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Levine ανακοίνωσε πως περιμένει το τρίτο παιδί τους.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο ειδυλλιακά όσο φαίνονται, καθώς όπως προαναφέρθηκε η Stroh ένιωσε την ανάγκη να αποκαλύψει το "μυστικό" της, ύστερα από το τελευταίο μήνυμα του τραγουδιστή. Πιο αναλυτικά, το μοντέλο του Instagram δήλωσε στο TikTok πως με τον τραγουδιστή είχαν σχέση για έναν χρόνο, όμως σταμάτησαν να μιλούν τον περασμένο Απρίλιο. Πριν από λίγες ημέρες, φαίνεται πως ο Levine επικοινώνησε ξανά με τη Stroh, ρωτώντας της σε προσωπικό μήνυμα στο Instagram, αν θα την πείραζε να ονόμαζε το τρίτο του παιδί έτσι. Η ίδια μάλιστα ανήρτησε διάφορα screenshots από συνομιλίες τους, εξηγώντας πως καταλαβαίνει τώρα το λάθος της και πως νιώθει πολύ άσχημα για το γεγονός. Όμως η διαφορά ηλικίας τους και στο στάτους του τραγουδιστή κατά κάποιο τρόπο τη χειραγώγησαν ώστε να καταλήξει στη σχέση.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ