Follow us

Η Emily Ratajkowski τα "βάζει" με την πατριαρχία με τον πιο απρoσδόκητο τρόπο

"Ζητάμε από τις γυναίκες να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους αντί να λέμε ότι οι άνδρες πρέπει να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους".

MissBloom TEAM
Emily Ratajkowski Instagram

Τον περασμένο Ιούλιο η Emily Ratajkowski ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού τους, Sebastian Bear-McClard, λόγω απιστίας. Μάλιστα η ίδια, τον χαρακτήρισε "επαγγελματία στην απιστία".

Το μοντέλο και ακτιβίστρια, γνωστή για την στήριξή της στο γυναικείο φύλο, μιλά ανοιχτά για τις σχέσεις που συνάπτουν γυναίκες με παντρεμένους άνδρες, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος των πρώτων.

Πιο αναλυτικά, το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε στην πλατφόρμα του Tik Tok δύο βίντεο-απαντήσεις σε μία γυναίκα που δήλωσε πως σε μία απιστία, φταίνε και οι δύο. Ωστόσο, η Emily Ratajkowski απάντησε λέγοντας πως φταίει αυτός που απατά ενώ βρίσκεται σε σχέση ενώ υπογράμμισε πως είναι εξαιρετικά προβληματικό το να κατηγορούμε μόνο τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, είπε :

"Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τα λάθη των ανδρών, ειδικά όταν μιλάμε για γυναίκες 20 ετών που έχουν να κάνουν με άνδρες σε θέσεις εξουσίας που έχουν τη διπλάσια ηλικία τους.

Η δυναμική της εξουσίας είναι τόσο στραβή, είναι γελοίο. Νομίζω ότι ένα τεράστιο πρόβλημα στην κουλτούρα μας αυτή τη στιγμή είναι το ότι λέμε απλώς "Ω, οι άντρες είναι τέρατα, είναι τρομεροί, είναι φρικτοί". Δεν τους θεωρούμε υπεύθυνους και μετά κατηγορούμε άλλες γυναίκες.

Ζητάμε από τις γυναίκες να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους αντί να λέμε ότι οι άνδρες πρέπει να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Είναι σεξισμός. Είναι κλασικός μισογυνισμός".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ