Follow us

Γνωστή ηθοποιός προκαλεί με τη δήλωσή της | "Του Πέτρου Φιλιππίδη του αρέσουν οι γυναίκες. Δεν είναι κακό"

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός, η οποία είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, δήλωσε πως δεν είναι κακό να αρέσουν σε κάποιον οι γυναίκες τονίζοντας μάλιστα πως στην εν λόγω υπόθεση δεν υπήρχε κίνητρο. Στη συνέχεια, η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει το προφίλ ενός βιαστή καθώς και πως μοιάζει με μικρό παιδί.

Φανερά οργισμένη με αυτές τις δηλώσεις, η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να πάρει τον λόγο υπογραμμίζοντας πως θλίβεται με τα όσα ακούει. Συγκεκριμένα, είπε :

"Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Λέει ότι είναι νομικός και μπορεί να καταλάβει το προφίλ ενός βιαστή. Εδώ ψυχίατροι με πτυχία, εγκληματολόγοι, νομικοί και δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι κάποιος βιαστής. Μπορεί να το καταλάβει η κ. Πρωτογεράκη επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών; Τι λόγια είναι αυτά;"

Δες το συγκεκριμένο απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ