Follow us

Shakira | Μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό της με τον Gerard Piqué

"Η πιο σκοτεινή ώρα της ζωής μου" είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

MissBloom TEAM
Shakira Splash News / Ideal Image

Η Shakira έσπασε τη σιωπή της μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Gerard Pique και τις φήμες περί απιστίας με μια 22χρονη τραγουδίστρια.

Σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε σε αμερικάνικο περιοδικό, η σταρ αποκάλυψε πως "αυτό είναι δύσκολο να το συζητήσω προσωπικά, ειδικά τώρα που είναι η πρώτη φορά που το αναφέρω σε συνέντευξη” εξηγώντας ότι "επέλεξα να μην μιλήσω και να το επεξεργαστώ. Είναι δύσκολο να το συζητήσω γιατί είναι κάτι που περνάω ακόμα και γιατί είμαι στα φώτα της δημοσιότητα και ο χωρισμός μας δεν είναι σαν ένας κανονικός χωρισμός”.

Η Shakira παραδέχτηκε πως ο χωρισμός δεν ήταν μια εύκολη περίοδος ούτε για εκείνη ούτε για τα παιδιά της: "Δεν ήταν δύσκολο μόνο για μένα αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο”.

Η Shakira και ο Pique δεν είχαν παντρευτεί αλλά κατά τη διάρκεια της 12χρονης σχέσης τους απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Το ζευγάρι ζούσε στη Βαρκελώνη ώστε να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης ενώ εκείνη ήταν πολύ μακριά από την Αμερική όπου θα μπορούσε να ασχοληθεί περισσότερο με το τραγούδι.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ