Follow us

Νατάσα Εξηνταβελώνη | Το next best thing του ελληνικού θεάτρου δεν φοβάται να πει τη γνώμη της και στον ελεύθερο χρόνο της ταξιδεύει στις Κάννες

Η viral φωτογραφία και η νέα της δουλειά.

MissBloom TEAM
Νατάσα Εξηνταβελώνη Instagram

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη γεννήθηκε το 1991. Κάποιοι τη γνωρίζουν μέσα από το θέατρο ή την τηλεόραση, κάποιοι τη γνωρίζουν μέσα από τις παραστάσεις όπου υποδυόταν τη "Δασκάλα" ενώ κάποιοι, την έχουν απλώς δει στο Instagram. Πολλοί βέβαια είναι αυτοί που την μαθαίνουν τώρα, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νέα σειρά του Alpha "Ο Παράδεισος των Κυριών".

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι ένα πλάσμα ταλαντούχο. Η ίδια, παραμέρισε για λίγο τις σπουδές της στα παιδαγωγικά ούτως ώστε να κυνηγήσει τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική. Συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο ενώ η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ήταν η σειρά "Μάνα Χ Ουρανού" όπου υποδυόταν την κόρη της Μαρίας Σολωμού. Τον περασμένο Μάιο, η ηθοποιός βρέθηκε στις Κάννες και στο Φεστιβάλ των Καννών με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία του Πάνου Κούτρα "Dodo", όπου συμπρωταγωνιστούσε μεταξύ άλλων, με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Άκη Σακελλαρίου.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη, εκτός από την υποκριτική, αγαπάει τη φύση, τους φίλους της, το σκύλο της και τα social media μιας που η ίδια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας συνεχώς καλαίσθητες φωτογραφίες. Μάλιστα, ο προσωπικός της λογαριασμός μπήκε πρόσφατα στο "στόχαστρο". Πιο αναλυτικά, η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε μία απόπειρα να δημοσιεύσει στο προφίλ της μία φωτογραφία όπου έχει ακάλυπτο το στήθος της. Το Instagram "κατέβασε" την εν λόγω φωτογραφία ενώ η Νατάσα Εξηνταβελώνη τη δημοσίευσε ξανά αντικαθιστώντας το στήθος της με ένα αντρικό, κάνοντας λόγο για υποκριτική και ψευτοηθική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ