Follow us

Η Υβόννη Μπόσνιακ πιο σέξι από ποτέ | Συνδυάζει mini φούστα με over-the-knee μπότες και "κόβει" κάθε ανάσα με τις αναλογίες της

Το φθινοπωρινό outfit που ανέδειξε υπέροχα τα καλλίγραμμα πόδια της.

MissBloom TEAM
Υβόννη Μπόσνιακ Instagram

Οτιδήποτε και αν κάνει, η Υβόννη Μπόσνιακ παραμένει πάντα μοντέλο. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, συνδυάζοντας κομψότητα και sexiness με τον πιο ωραίο τρόπο.

Τις τελευταίες μέρες η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου βρίσκεται στο Μιλάνο, ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλά από τα outfits που φοράει σε αυτό της το ταξίδι. Συγκεκριμένα, μόλις χθες, η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τη διαμονή της στην πόλη της Ιταλίας "κόβοντάς" μας την ανάσα με ένα συγκεκριμένο outfit. Πιο αναλυτικά, η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο επέλεξε να συνδυάσει μία mini καρό φούστα με over-the-knee μπότες, δείχνοντας πιο σέξι και καλλίγραμμη από ποτέ.

Το εν λόγω outfit ξετρέλανε δικαίως τους followers της σχεδιάστριας οι οποίοι έσπευσαν να της σχολιάσουν πως οι μπότες της είναι "φωτιά", όπως άλλωστε και η ίδια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ