Follow us

Το σπίτι του Θανάση Πατριαρχέα και της Βίβιαν Δράκου είναι ό,τι πιο industrial και cozy έχουμε δει

Το ιδιαίτερο χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας και η αγάπη του ζευγαριού για τα βιβλία.

MissBloom TEAM
Βίβιαν Δράκου Θανάσης Πατριαρχεας Instagram

Ο Θανάσης Πατριάρχεας και η Βίβιαν Δράκου έχουν δημιουργήσει μία όμορφη και μεγάλη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες ενώ μετρά λίγες μονάχα ώρες, πριν να έρθει στον κόσμο και η τρίτη.

Το σπίτι που στεγάζει την αγαπημένη οικογένεια, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, είναι γεμάτο αγάπη. Μία αγάπη που φαίνεται πως περιβάλλεται από στιλ και άποψη. Πιο αναλυτικά, ο χώρος που έχει δημιουργήσει το ζευγάρι δείχνει να έχει φτιαχτεί με προσοχή. Η ιδιαίτερη διακόσμηση του σπιτιού και η διάθεση που έχουν οι χώροι, αποπνέουν μία ομοιομορφία. Συγκεκριμένα, το σπίτι του Θανάση Πατριαρχέα και της Βίβιαν Δράκου μοιάζει να είναι ό,τι πιο industrial και cozy έχουμε δει.

Οι χώροι είναι μεγάλοι και ευρύχωροι ενώ υπάρχει ένας υπέροχος συνδυασμός ξύλου και πέτρας. Τα δωμάτια είναι φωτεινά ενώ το χρώμα της μέντας στα ντουλάπια της κουζίνας χαρίζει μία απρόσμενη δροσιά και ένταση. Μάλιστα, το σπίτι του ζευγαριού είναι γεμάτο με βιβλία, καθώς φαίνεται πως αυτά, είναι η δεύτερη μεγάλη τους αγάπη.










Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ