Follow us

Ορόρα Μαριόν Αρζόγλου | Αυτή είναι η ταλαντούχα κόρη του Κώστα Αρζόγλου με την εξωτική ομορφιά

Η ηθοποιός είναι ο καρπός του έρωτα του Κώστα Αρζόγλου και της επίσης ηθοποιού, Estelle Marion.

MissBloom TEAM
Κώστας Αρζόγλου NDP

Η Ορόρα Μαριόν Αρζόγλου ( Aurora Marion ) είναι ο καρπός του έρωτα του Κώστα Αρζόγλου και της ηθοποιού Estelle Marion. Η Ορόρα Μαριόν είναι 38 ετών και έχει καταγωγή από την Ελλάδα, από τη Ρουάντα αλλά και από το Βέλγιο, στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οι γονείς της, εκτός από την εξωτική της ομορφιά και καταγωγή, της έχουν κληροδοτήσει και το ταλέντο της στην υποκριτική.

Η Ορόρα Μαριόν έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2011 με την ταινία "Almayer’s Folly" η οποία μάλιστα της χάρισε μία υποψηφιότητα για το βραβείο "Magritte", στην κατηγορία της Πιο Υποσχόμενης Ηθοποιού. Είναι ταλαντούχα, γλυκιά και όμορφη. Στα τρία της μόλις χρόνια, θυμάται να μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να δει τον μπαμπάς της. Η ηθοποιός παραδέχεται πως ο Κώστας Αρζόγλου είναι ο πρώτος άνθρωπος που συμβουλεύεται για τους ρόλους της αν και ο ίδιος, δεν ήθελε ποτέ η κόρη του να ασχοληθεί με την υποκριτική. Ωστόσο σήμερα, εκείνος δικαίως την καμαρώνει.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Αρζόγλου έχει δύο ακόμη παιδιά. Τον Παύλο Αρζόγλου από την γάμο του με την Έλενα Ακρίτα και την Μαρία Αρζόγλου από τον γάμο της με την Ζαχαρούλα Χριστοπούλου.










Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ