Follow us

Meghan Markle: Νέες αποκαλύψεις για την τυραννική της συμπεριφορά απέναντι σε υπαλλήλους του Παλατιού

Ένα νέο βιβλίο που έγραψε πρώην βασιλικός ρεπόρτερ για τους Times, ο Valentine Low, η Μέγκαν Μαρκλ δεν έκρυβε την περιφρόνησή της για τα βασιλικά καθήκοντα, ενώ φερόταν φρικτά στους υπαλλήλους του Παλατιού.

MissBloom TEAM
Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Ένα νέο βιβλίο που έγραψε πρώην βασιλικός ρεπόρτερ για τους Times, ο Valentine Low, περιγράφει σοκαριστικές νέες καταγγελίες για εκφοβισμό που αφορούν την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι.

Στο απόσπασμα από το βιβλίο του Low, που πρόκειται να δημοσιευθεί στις αρχές του επόμενου μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Low ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν άφηνε επανειλημμένα το προσωπικό να κλαίει και να τρέμει από φόβο, αφού τους έβαζε τις φωνές.

Η φριχτά αγενής συμπεριφορά της

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στο βιβλίο "In Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown", η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να ήθελε…μισθό για να ασκεί τα βασιλικά της καθήκοντα.

Η ίδια φαινόταν να απολαμβάνει τη θέση της, δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι στις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά σύμφωνα με τη Sun, η κατάσταση στην πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.

"Αν και απολάμβανε την προσοχή, η Μέγκαν δεν κατανοούσε το νόημα όλων αυτών των διαδικασιών, ειδικά όταν έπρεπε να σφίγγει τα χέρια σε αμέτρητους αγνώστους", φέρεται να έγραψε ο Low.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ