Follow us

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης | Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους - Η γλυκιά και σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Η Αναστασία Σπανούλη μόλις έγινε 5 ετών.

MissBloom TEAM
Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης Instagram

Τα γενέθλια της μικρής τους κόρης γιόρτασαν το βράδυ της Κυριακής η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Η κόρη του αγαπημένου ζευγαριού έγινε 5 ετών ενώ στο Instagram της μαμάς της είδαμε γλυκές φωτογραφίες από το πάρτι της.

Πιο αναλυτικά, η Αναστασία έσβησε μία υπέροχη και μεγάλη τούρτα που είχε ως θέμα την ταινία "Frozen" και ένα ροζ κεράκι με τον αριθμό 5. Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου ανήρτησε και μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία εκείνη και ο γνωστός μπασκετμπολίστας πόζαραν με όλα τους τα παιδιά.

Η μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις ενώ οι δυο τους δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media. Ωστόσο, κάθε φορά που τους βλέπουμε όλους μαζί, δικαίως μας ξετρελαίνουν.

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης | Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους - Η γλυκιά και σπάνια οικογενειακή φωτογραφία
Ολυμπία Χοψονίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ