Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου μιλά για το "Maestro" | "Στις ερωτικές σκηνές γελούσαμε πάρα πολύ"

"...ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων".

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο "Maestro" όπου και πρωταγωνιστεί ενώ έδωσε τη δική της απάντηση για τις ερωτικές σκηνές.

Κλέλια Ανδριολάτου | Η βραδινή έξοδος με τον Χριστόφορο και το εντυπωσιακό see-through φόρεμα

Πιο αναλυτικά, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε τι ήταν αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο σημειώνοντας πως το βασικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν ο καιρός. Όσον αφορά τις ερωτικές σκηνές, η Κλέλια Ανδριολάτου υπογράμμισε πως δεν υπήρξε καθόλου αμηχανία μεταξύ εκείνης και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη παρά μόνο γέλιο.

"Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. Στις ερωτικές σκηνές δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Είχε τόσο κρύο, ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ