J’adore Parfum d’ Eau | Η εντυπωσιακή εκδήλωση με πλήθος διάσημων καλεσμένων

Ο Οίκος Dior παρουσίασε τη νέα εκδοχή του εμβληματικού αρώματος "J’adore".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το βράδυ της Πέμπτης, ο 10ος όροφος του ξενοδοχείου Athens Capital Center Hotel MGallery, "φόρεσε τα καλά του", για λογαριασμό της παρουσίασης της νέας εκδοχής του εμβληματικού αρώματος Dior, J' adore Parfum d’ Eau. Mε τα λουλούδια και το νερό να επικρατούν, από τη διακόσμηση μέχρι την εντυπωσιακή πισίνα, ο Γενικός Διευθυντής της Parfums Christian Dior, Riccardo Mascambruno και η Διευθύντρια Marketing Άρτεμις Γκαραγκάνη καλωσόρισαν τους εκπροσώπους του Τύπου και της ομορφιάς, κάνοντας λόγο για μία νέα εποχή του Οίκου Dior.

Η έκπληξη της εκδήλωσης, ήταν οι δύο καταξιωμένοι χορευτές Έλενα Κέκκου και Γιάννης Γκάντσιος οι οποίοι χόρεψαν πλάι στην πισίνα, κάνοντας την ατμόσφαιρα κυριολεκτικά μαγική.

Το παρών στη λαμπερή βραδιά έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, της ομορφιάς αλλά και του μόντελινγκ.


Ζέτα Τσακούμη (Do It For Fun PR) – Riccardo Mascambruno (Γενικός Διευθυντής Parfums Christian Dior Hellas) – Άρτεμις Γκαραγκάνη (Διευθύντρια Μάρκετινγκ Parfums Christian Dior Hellas) – Δημήτρης Τσακούμης (Do It For Fun PR)

Ζέτα Τσακούμη - Χριστίνα Κοντοβά

Demy

Iσμήνη Παπαβλασοπούλου

Παυλίνα Βουλγαράκη - Δημήτρης Τσακούμης

Ελένη Στασινοπούλου - Mαρία Καλλιμασιά

Κάτια Δέδε

Κατερίνα Μισιχρόνη

Ισμήνη Νταφοπούλου

Ιλένια Γουίλιαμς - Ελένη Βουλγαράκη