Follow us

Χριστόφορος Παπακαλιάτης | "Για μένα το "Maestro"  είναι ίσως η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, αλλά σίγουρα και η πιο καλή"

Ο μετρ της μυθοπλασίας της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει με τη νέα του σειρά.

Maestro NDP Photo Agency

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου αυτή τη σεζόν ζουν ένα θυελλώδη έρωτα με φόντο το μαγευτικό τοπίο των Παξών για τις ανάγκες της νέας του σειράς με τίτλο "Maestro”.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης | "Για μένα το "Maestro"  είναι ίσως η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, αλλά σίγουρα και η πιο καλή"
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου

Από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30 και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα, ο διάσημος δημιουργός και πρωταγωνιστής ξετυλίγει σε 9 επεισόδια μια ιδιαίτερη ιστορία με πρωταγωνιστές τους Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοο Αλμπάνη, Στεφανία Γουλιώτη και Γιάννης Τσορτέκη να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη νέα γενιά ηθοποιών, ανάμεσά τους φυσικά η τηλεοπτική του παρτενέρ Κλέλια Ανδριολάτου, αλλά και οι: Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

Σύσσωμο το καστ της σειράς έδωσε το "παρών” στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς για την πρώτη παρουσίαση της σειράς σε εκπροσώπους του Τύπου, που από τις πρώτες κιόλας στιγμές αποκαλύπτει το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα της ιστορίας που, πέρα από τον έρωτα του τηλεοπτικού Ορέστη με τη 19χρονη Κλέλια, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ενδοοικογενειακή βία, ρατσισμό και ομόφυλα ζευγάρια στο στενό πλαίσιο της συντηρητικής ελληνικής κοινωνίας της επαρχίας. Όλα αυτά μέσα από τη σκηνοθετική ματιά φυσικά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η ιστορία ξεκινά όταν ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Όπως έγινε γνωστό ο "Maestro” πήρε το συγκεκριμένο όνομα επειδή ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για διανομή του στο εξωτερικό, ακριβώς όπως συνέβη με μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του MEGA, τον "Σιωπηλό Δρόμο”. Μάλιστα, η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "πρωτοτυπεί" σε σχέση με τον ανταγωνισμό του και θα είναι διαθέσιμη προς θέαση μόνο μέσα από τη συχνότητα του MEGA στην προγραμματισμένη μετάδοσή της και όχι μέσω διαδικτύου, φιλοδοξώντας με αυτόν τον τρόπο να αναπτύξει την πλέον αυθεντική σχέση με τους Έλληνες θεατές.

Maestro
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανάμεσα στη Χάρις Αλεξίου και τη Μαρία Καβογιάννη

"Για μένα το "Maestro” είναι ίσως η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, αλλά σίγουρα και η πιο καλή" παραδέχθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ενώ για την επιστροφή του στην τηλεόραση πρόσθεσε: ""Είμαι πολύ περήφανος για το έργο αυτό, γιατί θεωρώ πως καλλιτεχνικά είναι μια μοναδική στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί. Είμαι εξαιρετικά τυχερός, γιατί χάρη στους συγκεκριμένους ηθοποιούς, η ιστορία του "Maestro” απέκτησε νόημα και ουσία. Για μένα αυτό έχει σημασία. Να μπορείς να πεις την ιστορία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή να έχει νόημα. Η φωτογραφία, η μουσική, το μοντάζ, οι κάμερες και όλοι οι συνεργάτες, έχουν όλοι δώσει τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτιάξουμε ένα έργο στην γλώσσα μας, αλλά που θα μπορεί να σταθεί και παγκόσμια".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει τον β' κύκλο του "Maestro” για τον οποίο θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2023, ο οποίος θα ακολουθήσει μετά τη μετάδοση των 9 επεισοδίων του α' κύκλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ