Follow us

Μαρία Σολωμού | Το αινιγματικό χαμόγελο σε απάντηση για τον Mente Fuerte

Η on air αντίδραση της ηθοποιού και η παραδοχή πως ποτέ δε λέει ποτέ.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" μίλησε η Μαρία Σολωμού. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητρότητα, στον γιο της που γεννήθηκε από έναν μεγάλο έρωτα, στον γάμο αλλά και στη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Αλέξανδρος Αθανασίου | Ο γιος της Μαρίας Σολωμού μόλις έγινε 17 ετών

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Σολωμού υπογράμμισε πως δεν ήθελε ποτέ να κάνει γάμο ωστόσο ποτέ δε λέει ποτέ. Η ίδια παραδέχτηκε πως ο γιος της, Αλέξανδρος Αθανασίου, είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα και αυτός είναι ο λόγος που σήμερα είναι μητέρα. Στη συνέχεια, μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Mente Fuerte λέγοντας με ένα χαμόγελο πως "Όλα καλά".

"Δεν θα πω ποτέ για τίποτα ποτέ, γιατί και παιδί έλεγα πως δεν θα κάνω, αλλά έκανα. Επειδή όμως έγινε από πολύ έρωτα, τα παιδιά του έρωτα τα κρατάμε πάντα. Να παντρευτώ δεν ήθελα ποτέ. Υπάρχει η ζήλεια γιατί είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα και αυτό, αλλά όχι να τρελαθούμε να πέσουμε στο πάτωμα, γιατί αυτό παραπέμπει σε ψύχωση. Και το να μην ζηλεύει κάποιος αφύσικο μου φαίνεται, νομίζω θέλει μια ισορροπία. Ζηλεύω αλλά όχι μέχρι να τρελαθώ γιατί αυτό παραπέμπει σε ψύχωση. Όταν ζηλεύω θυμώνω".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ