Follow us

Ρεγγίνα Μακέδου | Η μεγάλη απώλεια κιλών και το συγκινητικό μήνυμα για τις καθημερινές νίκες

"...αυτά τα τόσο απλά για σένα για μένα και για όλους όσους παλεύουν είναι νίκες".

MissBloom TEAM
Ρεγγίνα Μακέδου Instagram @regina_makedou

Το όνομα της Ρεγγίνας Μακέδου είναι πλέον συνυφασμένο με την αισιοδοξία. Η γυμνάστρια, που τους τελευταίους μήνες δίνει τη δική της μάχη με τη λευχαιμία, προσπαθεί καθημερινά να είναι δυνατή και αισιόδοξη ενώ όλα δείχνουν πως τα καταφέρνει.

Ρεγγίνα Μακέδου | "Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες, έχω 2 πόδια καλαμάκια"

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες μέρες, η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε μία φωτογραφία της μετά τη μεγάλεια απώλεια κιλών σημειώνοντας πως κάθε μέρα προσπαθεί να τρώει περισσότερο, προσπαθεί να δυναμώσει. Η ίδια δήλωσε πως φροντίζει να περπατά σε καθημερινή βάση με τον πατέρα της ενώ τόνισε πως οι καθημνερινές, δικές της νίκες μπορεί να είναι μικρές αλλά είναι νίκες.

"Κάθε μέρα λίγο πιο δυνατή… κάθε μέρα με τον μπαμπά μου περπατάμε στο υπέροχο λιμάνι της Καβάλας, κάθε μέρα λίγο πιο πολύ… Μα είσαι όντως τόσο αδύναμη?
Ναι θα σου πω αν και κάθε μέρα δυναμώνω έστω και πολύ λίγο, προσπαθώ και εγώ και οι γύρο μου για αυτό…
Τρώω καλύτερα (μήπως πάρω κανένα γραμμάριο) περπατάω καλύτερα , κοιμάμαι καλυτερα… αυτά τα τόσο απλά για σένα για μένα και για όλους όσους παλεύουν είναι νίκες και το λέω σε σας για να το ακούσω εγώ, για τις ώρες που χάνομαι και τα βλέπω όλα κάπως… Δες τις μικρές καθημερινές νίκες και γιόρτασε τες…
Γίνε δότης μυελού των οστών ❣️"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ