Follow us

Ελένη Πετρουλάκη | "Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα"

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της γυμνάστριας.

MissBloom TEAM
Ελένη Πετρουλάκη Instagram

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Ελένη Πετρουλάκη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!". Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για την σχέση της και τους δύο γάμους της με τον Ίλια Ίβιτς ενώ αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κόρης τους.

Ελένη Πετρουλάκη | Μαθαίνει από τις κόρες της πώς να χρησιμοποιεί το Tik Tok

Πιο αναλυτικά, η γυμνάστρια αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της σύζυγο και πατέρα των παιδιών της λέγοντας μάλιστα πως οι δυο τους, έχουν κάνει δύο γάμους, έναν πολιτικό και έναν θρησκευτικό. Η Ελένη Πετρουλάκη σημείωσε επίσης πως περίμενε δέκα χρόνια για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί ενώ υπογράμμισε πως στη δεύτερη εγκυμοσύνη αντιμετώπισε μία σοβαρή επιπλοκή. Συγκεκριμένα, η ίδια είπε πως μετά τον ερχομό της δεύτερης κόρης της έπεσε σε κώμα για τρεις μέρες.

"Το πρώτο ραντεβού με τον Ίλια ήταν σε ένα Ελληνάδικο στο Πειραιά. Είχα βγει με τις φίλες μου για να γιορτάσουμε την επιστροφή μου. Στο διπλανό τραπέζι ήταν ο Ίλια και είπα στη φίλη μου "αυτός μου αρέσει”.

"Μου έστειλε λουλούδια και μου είπε "για τα δημοσιεύματα, να μη λένε ψέματα”. Με τον Ίλια έχουμε παντρευτεί δυο φορές: και με πολίτικο και με θρησκευτικό γάμο. Όταν έγινε ο πολίτικος γάμος φύγαμε από την πίσω πόρτα του δημαρχείου. Ο θρησκευτικός γάμος έγινε μόνο με τους στενούς συγγενείς μας και παιδάκια από τη γειτονιά".

"Δέκα χρόνια πήρε για να κρατήσω το πρώτο παιδί στην αγκαλιά μου. Όταν κράτησα το τεστ εγκυμοσύνης δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια. Με έπιασε φόβος. Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί. Ό,τι τάμα υπάρχει το έχω κάνει."

"Πιστεύω πολύ. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν. Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα. Δεν έχασα την πίστη μου. Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ