Ψηλή και καλλίγραμμη | Όλες οι φορές που η Αλίκη Καραμανλή παρέδωσε μαθήματα κομψότητας

Το στιλ της μοιάζει να έχει επηρεαστεί από αυτό της μητέρα της, Νατάσας Παζαΐτη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Αν και μόλις 19 ετών, η Αλίκη Καραμανλή δείχνει να είναι μία κοπέλα που ξέρει ακριβώς τι της ταιριάζει, έχοντας ήδη βρει το στιλ της. Η κόρη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη είναι μία καλλίγραμμη κοπέλα που σε κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα κομψότητας.

Η Αλίκη Καραμανλή κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, όσες φορές την έχουμε δει είναι περιποιημένη, προσεγμένη και πάντα on point. Η 19χρονη δείχνει να αγαπάει το μακιγιάζ ενώ επιλέγει είτε να φορά κόκκινο κραγιόν, είτε να έχει smokey eyes. Μάλιστα, η Αλίκη Καραμανλή φαίνεται πως αγαπάει και τα ρούχα με εφαρμοστή γραμμή, όπως το φόρεμα που επέλεξε πρόσφατα να φορέσει στο Ηρώδειο. Η ίδια, φροντίζει να αντισταθμίζει τη νεότητα της με ρούχα κλασικά και διαχρονικά, σε αποχρώσεις γήινες. Ακόμα, η κόρη του πρώην Πρωθυπουργού δείχνει να αποφεύγει τα εκκεντρικά κομμάτια φροντίζοντας να κρατά τις στιλιστικές της επιλογές σε minimal ρυθμούς.

Η Αλίκη Καραμανλή μοιάζει να έχει επηρεαστεί στιλιστικά από τη μητέρα της ενώ ας μην ξεχνάμε πως η Νατάσα Παζαΐτη θεωρείται δικαίως μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες.