Follow us

Πρίγκιπας George | "Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς γι' αυτό προσέξτε" είπε στους συμμαθητές του

Και είναι αλήθεια. Τόσο ο George όσο και η Charlotte αρχίζουν να συνειδητοποιούν τον ρόλο της οικογένειας τους στο Ην. Βασίλειο.

MissBloom TEAM
Πρίγκιπας George Splash News / Ideal Image

Σίγουρα οι τελευταίες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, αλλά πολύ περισσότερο η κηδεία της προγιαγιάς τους βασίλισσας Ελισάβετ υπήρξαν γεγονότα που συνετέλεσαν στο να κατανοήσουν τα παιδιά του Πρίγκιπα William και της Πριγκίπισσας Catherine τη σημασία της οικογένειάς τους για την Αγγλία. Και ο Πρίγκιπας George φαίνεται να έμαθε καλά το μάθημα.

Μόνο που φαίνεται πως ο George, ως παιδί το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Φέρεται λοιπόν, σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids, να απείλησε τους συμμαθητές τους πως πρέπει να προσέχουν εφεξής, αφού ο πατέρας του πρόκειται να γίνει ο επόμενος Βασιλιάς της Αγγλίας. Κι ας μην ξεχνάμε πως μετά τον πατέρα του, είναι εκείνος ο διάδοχος του θρόνου.

"Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα George, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος", σημειώνει η συγγραφέας συγγραφέα Katie Nicholl στο βιβλίο της The New Royals.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ